After work på bowlingen


Jag e ju en sån som värnar om min personal och i går kväll fick Barbara följa med på en hälosaktivitetetet med min nya pojkvän och vänner. Bowling är förstås inte min grej, men jag tänkte på Barbara även i det fallet.
 I väntan på att få börja spela. Jag var tvungen att dölja mitt ansikte eftersom jag börjar bli så känd här i Sverige. Min nya pojkvän SassaJuan som e frisör, till höger om mig, på andra sidan Sannas syster och Chloé. Sen Barbara. Det var nog i den här stunden I made my dessission. Här provar vi ut klot. Chloé slappar, hon delegerade uppgiften till Barbara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.