Så träffade jag A…


Jag fick ta en taxi långt utanför Skövde och efter att nästan huggit mig fram i skogen hittade jag gläntan med hus av mossa där skulle bo.

Jag hade väntat mig en hukande varelse i svart och med kroknäsa en kråka på axeln och hade sååååå fel.  är en varelse som badar i ljus och skönhet. Rätt snygg faktiskt. Hon bad mig komma in i hennes siarstuga för att hon genast skulle lägga kort om min framtid. Det är  med spacerecivern till vänster i bild. Pusssss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.