Something. Something var ordet hon fick upp bland sina kort och jag kände som jag förstod allt. Tror jag????  blev i alla fall nöjd och ville ha tio tusen för det. Det betalade jag gärna. För det måste ju betyda nåt viktigt.

Sedan kom hennes kille, också i rosa och de bara satt o var så lyckliga över att löst mina probblems…

Jag måste sova kvar för det finns ingen som har bil och taxi hittar inte hit. Kanske ska jag få träffa resten av sekten i morgon sa . Det hoppas jag.

Som du förstår min kära bloggläsare är jag helt i obalans som står ut med det här. Till o med mina smajlisar har jag glömt av.  Kramix

Ps. Har ringt till två käcka systrar från Gotland och de var helt vilda av glädje över att ha lärt sig att stänga av datorn oxå. I morgon ska de försöka ta sig ut på webben sa de. Får se hur det går… får jag inte ut mina produkter från Egypten före jul kommer jag att gå i kåkå.