Frukost i avskildhet


Har inte hamnat på ett lyxhotell precis, men jag hoppas på andlig utveckling istället. Vad det nu är. Hon du vet har ordinerat mig en dag i ensamhet och med meditation. Jag ska tänka på ordet Something. Stön. Frukosten är bedrövlig och jag har inte fått träffat någon annan ur sekten än. Man undrar ju vad det är för filurer. Längtar efter jättedeppig and. Snyft. Tyck lite synd om mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.