Dagens bjuty


Söndagshej! Idag bjuder jag på ljuvlig skönhet o minner om sommarens rosenbaler. Vi är hemma från teambildingen o den berättar jag om senare. Bilderna ska framkallas först. Pusssss o kram Eftersom jag inte fått in ENDA 😥 kommentar den här veckan stänger jag kommentarsfunktionen. Du kan mejla eller ringa. Chatta går oxå. Titta i panelen till höger om du orkar. Skriva brev kan du strunta i. Såna öppnar jag aaaaldrig. Kram igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.