Timbilding ska va bra för företag har jag läst. Efter en sån ska man samarbeta bättre och min webbsjåpp behöver det. Om sanningen ska fram nån gång har jag inte sålt mycket den senaste tiden. Men en timbildning kan lösa allt tänkte jag. På resan ut till Rönneby skola på Lidingö (konferensgården) var det surt i bussen i ska jag säga. När vi var framme blev Lissi och Två käcka systrar från Gotland ännu surare.

Bates School

Konferensgården på Lidingö.

Inuti är det förvånansvärt fräscht. Jag började direkt och vi gick igenom dagens övningar. Intresset var stort.

Första övningen kallas ekorrhjulet och ska utmana din skaparkraft. Hitta på något eget med hjulet. Den ena av Två käcka systrar var sisådär påhittig.

Lissi var en katastrof. Det enda hon kunde komma på var att lägga sig på hjulet. Suck. Trött som alltid. O en sån ska ha man ha som anställd!!!!

Ganska nyskapande tyckte ja.

Jättedeppig and visste hur man egentligen ska använda ett ekorrhjul. Han tyckte det var jättekul och höll på i flera timmar. Jag kan rekommendera Ekorrhjulet som övning. Det säger mycket om vilka nötter du avlönar. Pusssss