Dagens Sankta Lucia


Natten går tunga fjät… Det här är inte ett foto från nåt äldreboende utan på snygga mig som förkyld. Den underbara tavlan på min stora idol fick jag låna av konferensgården. Tack Sanna (inte gnäll-Sanna utan en annan) för din kommentar. Ja, det får nog bli SassaJuan jag gifter mig med. Men det är ju bara mitt första äktenskap i så fall. Han vet inget än. Puuuussssssssssssssssss och hoppas jag blir frisk snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.