En övning vi gjorde på timbildingen var att fårmulera vad jag kan bidra med till Lolas företag. Nu när Lola är sjuk fick jag, en av Två käcka systrar från Gotland, uppdraget att sammanställa det här. Jag är också sjuk men fick släpa mig febrig och hostande till kontoret. Lola har sagt att hon ska läsa  redovisningarna i jul. Hon var också med o svarade.

Den ena av Två käcka systrar från Gotland: Jag älskar att jobba hos Lola och kan bidra med mina wws-kunskaper. Jag är också en hejare på flipperspel och naturlyrik.

Jag har ännu inte fått chansen att visa vad jag går för.

Tråååkigt!

Jag tycker lönen är kanonbra. Mycket mer än jag skulle fått på Gotland.

Den andra av Två käcka systrar från Gotland: Jag kan bidra med mitt goda humör o att jag är elexpert.

Egentligen vill jag tillbaka till Gotland. Folk är mycket snällare där. Lola är inte det. Fast det säger jag inte såklart.

På Gotland får man lön när man jobbar. I Stockholm är det lite si o så. Min syrra är nöjd med att bara ha ett jobb. Hon är i en sån fas. Hon är äckligt inställsam mot Lola.

Trååååkigt!!!

Lissi: Så fort jag får ett nytt jobb tänker jag sluta. Jag söker cirka 100 om dagen. Men är man över 55 år och har ambitioner så anses man som dum i huvudet. Lola vet självklart inte min rätta ålder.

Jag kan bidra med att vara sammanbiten o sur. Det kan behövas i Lolas tillgjorda värld. Dessutom är hon korkad.

Jag hoppas att jag fått ett nytt jobb när Lola läser det här.

Lola: Jag har märkt att mitt hår blivit tunnare ovanför pannan. Det måste va nån vitamin jag saknar.

Jag bidrar med allt och behöver egentligen inte vara med i den här fåniga övningen. Synnerligen dumt att jag också ska svara på frågan. De andra ville det o lite får jag väl böja mig för massorna.

Jag är säker på att mina anställda kommer att anstränga sig mer framöver. Tack vare Timbildingen o mitt tydliga o fina ledarskap. Jag kanske kan bli Årets bästa chef? Har nominerat mig till Årets bästa arbetsplats o jag tror jag vinner stort.

Vid anteckningarna: Den ena av Två käcka systrar från Gotland. Jag vet inte om jag skulle publicera anteckningarna på bloggen. Jag tror det, för transparensens skull.