Jag tror att du bloggläsare kan få styrka av att jag inte har det så fett kul just nu. Till och med jag, ja faktiskt, kan ha det precis lika eländigt som andra vanliga mänskor. Som jag tidigare har berättat är min mamma sjuk. Gröna öron-symdromet är inget att leka med.

sjukan1

Mamma har varit på sjukhus ett par månader. Jag har försökt att förtränga det och har lyckats ganska bra. Efter ett halvår var jag till slut tvungen att hälsa på. Och som den fina dotter jag är gjorde jag det också.

Jag var säker på att mamma, som ändå kommer från en väldigt speciell familj, skulle få det lite bättre på sjukhuset än alla vanliga mänsker. Men fel hade jag. Fast jag sällan har det.

Jag bad sköterskan ta en bild för att du skulle tro mig. Se hur korta sjukhusängarna är!!!! Men se hur elegant min mamma ändå kämpar för att vara!

Hon bluddrade om att brorsan med flickvän precis hade varit där.

flickvän

Då var det hennes korpsvarta hår jag såg när jag vände mig om i korridoren. Jag tog en bild eftersom jag blev så fascinerad av håret. Sånt hår blir jag avundsjuk på så jag dööööör.

Hur var hon frågade jag mamma.
– Mycket vacker, sa mamma.

Som vanligt sa mamma inget om hur vacker jag är. Men jag förlåter henne för det just den här gången. Hon är ju sjuk.