jag2 Äntligen spelade man in det avsnittet av Högdalsfruar som handlade om mig. Bloggar med några foton från inspelningen.

Eftersom alla rikingar och kändisar ska ha en hund och jag inte kunde hitta min Chippen, fick jag ta mitt gamla trebenta får istället.

I övrigt tjatade Producenten om att jag måste tänka på att ”interagera” med de andra fruarna när vi ska börja spela avsnitt där vi är tillsammans. Han sa att jag verkar vara för introvert!!! Att jag är för tyst. Han var osäker på om castingen blivit rätt och ifrågasatte varför jag är med som inte har någon man.

provfot1

Jag har ju faktiskt varit fru! I åtminstone ett par dagar. Fick kolla i mina gamla blogginlgg för att minnas vad han jag gifte mig med hette. Sassa Juan var det.

Se alla härliga bilder från bröllopet!

Jag är oerhört upprörd över Producentens behandling och har druckit mig berusad både igår och ikväll. Men det har jag inga bilder på tyvrrr-