DSC01117
Här har mitt gamla får ramlat omkull vilket han ofta gör.

Ni tre bloggläsare♥ tycker kanske att mitt liv börjar bli ologiskt och att jag förmodligen är en mytoman.

Reklamen för tv-serien (mitt förra inlägg) tutar ut att Chippen biter Maria Satsumas i tån. Det trots att några foton från inspelningen av avsnittet om mig visar att min hund Chippen är utbytt mot mitt gamla trebenta får. Och varför skulle ett trebent får vilja bita en blondin i tån?

Hur kan detta vara möjligt?

(Jag vet att det är svårt att hänga med i den här bloggen om man inte är lite smart i skalen. Men du kan alltid titta på bilderna.)

 

Rätt svar: Producenten visste inte att mitt gamla trebenta får inte var Chippen.

(När Chippen väl hittar hem igen får han heta Chippen Två i serien.)

Och om tåbitandet får du läsa om  i mörra. Puss och kramis
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥