mariaojag1
Maria (trodde jag) och jag i min marockosoffa.

I avsnittet om mig skulle Maria Satsumas komma till mitt hem. Det hade Producenten bestämt. Inför kamerorna skulle jag och Maria lära känna varandra och förhoppningsvis bli mysigt närgångna bästisar.

Jag kände mig olustig inför hennes ankomst. Alltså inte enbart för att jag måste gå med hatt till följd av min frisörskas dåliga arbete, utan även för att jag känt att det var något konstigt med Maria. Jag hade tänkt och grubblat och inte kommit på ett dyft om vad det kunde vara.

När Maria kom bjöd jag in henne att sitta i min marockosoffa med vissa förhållningsorder förstås. Hon fick fasiken inte tappa hår i den.

När vi satt där och småpratade om hennes enorma vinster i sm i fingerkrok började jag förstå att den här haggans stämma hade jag hört förut. Jag började luska lite och frågade vad hon mer gjort i livet. Hela tiden svarade hon undvikande på mina frågor. Jag såg hur Producenten gäspade och himlade med ögonen över att kommande tittarsiffror skulle stå på minus ifall inget hände.

lissi
Barbara som hon tedde sig för länge sedan.

Då kom jag på det. Maria var Barbara!

Slynan som tidigare jobbat hos mig och snyltat på mina framgångar som värdsberömd bloggerska!

Den Barbara som sedermera blev efterlyst i hela Amerika för att ha gjort en urusel julskiva.

mariaojag3
Det ser ut som vi gör Givemefive men det gör vi inte. Jag försöker illvilligt skrapa bort nagellacket på Maria (Barbara).

Jag reste mig upp och ställde henne mot väggen. Jag sa till henne att det var hennes fel att jag hamnat hos sekten utanför Skövde. Maria (Barbara) försvarade sig med att även hon har rätt till framgångar.

– Inte på min bekostnad, skrek jag.

Producenten applåderade av lycka.

– Det här blir bra tv, teaterviskade han.

mariaojag7
Längst ner till vänster syns mitt gamla får bita Maria (Barbara) i tån.

Sedan spårade allt ur totalt och haggan ramlade över farmors antika klocka och jag efter. Då vaknade mitt gamla får (eftersom det var hans favoritklocka) och linkade fram till Maria och bet henne i tån.

Så gick det till i avsnittet om mig. Nu vet ni att jag är en sanningssägare av stora mått.

Det går jättebra att kommentera det här avsnittet och rösta på det som det bästa programmet ever redan nu!

Kram och pussar till dig mina tre♥