Helt slut faktiskt


heltslut

Är så trött idag att när jag klädde på mig för att gå ut med Chippen, tappade jag all ork och rasade ihop på min nya guldsoffa från Andra varvet. Festen med Högdalsfruarna blev lite väl vild igår kväll. Lampor åkte i golvet liksom Gunilla Pansjon.

Är så slut att jag inte ens orkar skriva detta inlägg. Jag har talat in det via mobilen och Siri. Jag är tacksam för den tekniska utvecklingen. Däremot klarar Siri tyvärt inte av att rasta Chippen. Aj nu bet han mig i näsan. Han måste fått smak för det efter han bet Maria (Barbara) Satsumas. När jag berättade om det för en granne påstod hon att Chippen är ett marsvin!

Nu orkar inte Siri höra mer sa hon så jag får sluta här. Puss mi

4 kommentarer

  1. Jag är såå upprörd – kan du tänka dig att meddelandet om detta blogginlägg hade hamnat i spemkorjen’!!! Du måste ha undrat jettemykket varför jag inte trykkte på gilla ju!!
    Nu ha jag jillat!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.