jagochoppen

Kollar på Eurovision med min kära ♥Chippen♥ som har kommit till rätta igen. Fann honom under en hög med garnnystan där han legat och uppenbarligen inte hittat ut. Han har skällt en del på mig, han hade väl velat bli funnen tidigare. Efter att jag stekt upp några entrecåter från Matdax blev han nöjd igen.

#ESC.se Gu vad Petra och Månsan är bra!!!

Idag har jag gått till en ny frisör som drog i håret så jag nästa skrek.
– Har du varit stressad? gastade han emellan mina tjut.

 Klart jag har varit som Högdalsfru, med sjuk mamma, försvunnet barn, oempatisk bror och tidigare borttappad hund. Det verkar som frisörerna tror de är utbildade psykologer bara för att de läst skvallertidningar och krafsat i folks hårbottnar.

– Du tappar hår sa han. Det lär heller inte växa ut igen!

– Vad vet du om det? sa jag. Om du bara slutar slita i det kommer det nog att sitta kvar.

Om jag ska vara ärlig blev håret lite bättre med den här nya frisören, han twittrar mindre än den förra. Men jag sa till honom att jag ville ha det risiga intakt. Jag vill verkligen inte se ut som Bellis (hon med det långa grisigt feta långa håret).

Så idag var en ganska bra idag mina 4 bloggälsklingar. Ja jag tror ni ibland har blivit 4 nu. 100 procent i ökning är inte illa. PUSS