Gäsp gäsp


alla2
Bella är hon med kannan. Maria Satsumas kan som vanligt inte hålla balansen själv. Vad hon pimplar i sig innan avsnitten vete tusan.

Avsnittet om Bella blev dödstråkigt minst sagt. Hemma hos henne luktade det mögel för hon hade massor av gamla saker från antiken som hennes professorpappa smugglat hem från Orienten. Hon bjöd på rojboste och berättade om sin uppväxt i USA som dotter till pappaprofesson som forskade i genetik och gamla grejer eller vad det nu var.

Bella snyftade på om att hon blivit mobbad i skolan för att hon var för snygg och för smart och för rik (gäsp). Tydligen ville hennes pappa att hon skulle se verkligheten och satte henne i en skola i slummen. (Ja, herrejösses vilket elände). De andra barnen snodde hennes saker som märkeskläder och dylikt. Sedan tvingade de henne att köpa tillbaka sina saker under knivhot medan läraren tittade på och tyckte det var helt ok. Jag försökte få ett ord med i laget och berätta om att min mamma dött dagen innan, men det var ingen som hörde på eller tyckte det var märkvärdigt. Till slut tyckte inte jag det heller.

I morgon ska jag i alla fall åka hem till mammas hus och börja röja. Eller åtminstone gå ut med hunden Mona som fått vara där i ett par dagar eftersom Chippen kommer först. Vem som ska ta hand om Mona blir en av de svåra frågorna att tag i framöver. Har du liknande erfarenheter? Skriv gärna ner dem i kommentarsfältet. PUss

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.