Hängigt värre


flaggskrälle
Flaggskrället hängde rätt tråkigt på nationaldan. Kan nästan vara vilket land som helst.

Jag förstår att ni (har bara 1 bloggläsare kvar, PUSS till dig) varit oroliga för mig eftersom det varit tyst från mig i ett antal dagar. Men ni/du kan vara lugna, Högdalsavsnittet med Bella gick bra och i går sjöng jag nationalsången.

Det här med mamma sörjde jag faktiskt i två hela dagar vilket var duktigt gjort av mig enligt terapeften. Nu är det en del som jag måste ta itu med på grund av det debaclet. Återkommer om det ifall ni vill lära er något om livet.

Flaggan hängde som sagt trött igår och det gjorde även jag och Edit efter alla flaskor öl och cider vi vräkte i oss på hennes lunchrast på Andra varvet. Men först hade vi det himla mysigt♥♥♥♥♥♥♥.

editojag2
Häng öraunders.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.