Korta inlägg – liten kris


kris1

Har känt mig ganska konstig de senaste dagarna. Mina annars intellektella blogginlägg har fått stryka på foten. Har inte orkat pränta ned ett ord. Tror att jag har hamnat i en liten kris, eller ett sorts utmattningstillstånd. Det har varit tungt att andas, men är bättre nu sedan jag hittade jag min gamla  (oanvända) dykutrustning i källaren. Gissningsvis beror krisen på att jag nu skrivit sammanlagt 335 blogginlägg.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.