På begravning – varning för starka bilder!


Även en bloggare måste ha lite semester ibland. Jag har behövt ladda inför begravningen av mamma. Förutom taco-dag är fredag begravningsdag. Och i går var det dags att säga arrividerci till mamma. Hon pratade aldrig om död och pina och därför har jag helt fritt tänkt över den här stunden. Jag tycker kistor är så deppiga och läbbiga och lät specialtillverka en jätteväska i vit siden istället. I likhet med sjukhussängarna nu för tiden blev den en aning för kort.

Vi blev inte så många på begravningen. Min bror Sylvester (som inte sa ett ord till mig), pudeln Mona och min väninna Edit som stöttade mig i sorgens stund. Högdalsfruarna tackade nej, de hade inte något svart att ta på sig för svart blir så hårt mot huden när man blir lite äldre sa de.

påbeg1
Här är vi på den borgerliga begravningen som jag fixat utan hjälp från bortskämda Sylvester. Visst är det vackert!!!

Även om vi var få som var där (alla har så mycket roligare att göra) hade många av mammas vänner skickat blommor till begravningen. Inte Sylvesters ”trevliga” fru förstås. Hon skulle aldrig slösa tid eller pengar på hans släkt.

blommorpåbegr

Dagen till ära hade jag en grym outfit måste man säga.

vipåbegr1
Ja, väskkistan blev lite kort tyvärr..

Och till sist en selfie till minne av en aptrist dag…

selfie

Puss alla två bloggläsare♥

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.