jag2Ja, jag vet. Ser rätt erbarmlig ut på det här fotot. Ledsen och sorgligt snygg och perfekt. Jag har sysslat med bearbetning sa terapeften eftersom han har sett att jag inte gjort ett enda inlägg på en hel vecka.

Som bloggdrottning (eller snarare lilla sessan) har man faktiskt råd att avstå från bloggeriet. Man vet att man inte tappar den enda bloggläsaren bara på grund av ett mindre avbrott. Ändå blev jag nyfiken på vad jag möjligen bearbetade.

—Det vet väl du bäst själv, sa terapeften kryptiskt.

Jag snurrade ögonen bakåt för att kolla i hjärnan, men jag hade ingen aning faktiskt. Nåt fick jag väl hitta på för att göra terrisen nöjd och glad.

— Jag tror att det är en partner/kompis/kille/man/gubbe/grabb/idiot eller dito jag behöver, sa jag.

— Bra Lola, äntligen har du kommit fram till något viktigt, tyckte terapeften. Sätt igång bara.

Och det gjorde jag…

bröllopskl1
Här rusar jag glatt efter att ha köpt en bröllopsklänning!
bröllopsklänning
Här har jag köpt en hatt också. Den franske lönnjtantens kvinna? Kanske, men inte än.

Puss och kram du min enda bloggläsare (o terrisen) och kram och karma (vad det nu är)