Lolas nya frisör


Ibland måste man bara byta frisör. Mitt hår har väl aldrig varit så torrt som nu. Det känns som att sova i en höstack på nätterna. Nu när jag med all säkerhet kommer att ärva åtskilliga miljoner (har inte fått dom än förstås) bokade jag tid hos världens innefrisör. Snurre heter han och har en fläshig salong i Högdalsgången.

frisören1
Snurre var som alla andra frisörer i det avseendet att han babblade och babblade hela tiden.

Snurre var en jätteintressant person och kanske var han min kommande? Tänkte jag först när jag kom dit idag. Han pratade oavbrutet om sitt band The Surrers där han var gitarrist och inte en gogokille. Jag hade stora förväntningar innan han visade idolbilden.

bandet
Jag haatar barfotakillar! Jag hade föredratt gogograbbarna i sandaler. Apselut.

 

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.