falskafasanenSom du min älskade enda bloggläsare vet har jag varit lite ur balans sedan boxningsmatchen med Bellis (som fortfarande är sur över förlusten). Fick väl nån smäll över hypofysen tror jag. Har känt mig blödig och suddig i kanterna och inte alls lika energifylld, kreativ, snygg och underbar som annars. I alla fall ringde Edit i går och bjöd (snällt, jag lever på kredit) på middag på Falska fasanen som är en nyöppnad flådig restaurang här i Högdalen. Jag tog på mig min nya klänning Outdoor Art dress och Edit bar en dramatisk skapelse som hon köpt på Andra varvet.

Edit som annars är en ganska rå och sluten person, tjattrade på hela kvällen och jag fick knappt en syl i vädret. Hon har träffat en snygg, trevlig och rik kille och det är ju kul för henne. Det kommer inte att hålla tänker jag. I övrigt var maten bra och kan rekommenderas om man har lite stil och klass. Det var typ allt som hände i går och det får man vara glad för i dessa tider.

PS. Högdalsfruar har börjat sändas i kanal 500000+ och premiäravsnittet hade tydligen ingen tittare. Inte ens jag såg det, hade glömt. Men kanalbolaget tror att det blir fler som hittar till programmet nästa avsnitt.

PUSSS