Dags för seglarkurs, skepp ohoj


seglarkurs
Jag och Edit rustade till tänderna inför seglarkursen!

Chansen finns att jag kommer att träffa en mycket rik och trevlig seglare en annan vacker dag. Därför måste jag förbereda mig ordentligt. Edit min kära vän, har bjudit mig på en prova-på-seglarkurs idag (inte så dyr tror jag). Återkommer med berättelsen om denna dag då jag förmodligen föds till en av världens bästa seglare! PUSSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.