Glömde säga att jag är affischnamn för ett vårperfårmäns i konst.

Var har jag varit sedan 8 februari? Det tror jag min älskade enda bloggläsare undrar.

Edit gav mig ett begagnat element, jag tinade upp och kunde börja jobba igen. På gott och på ont. Det har varit mycket tungt i sociala mediebranschen. Folk frågar och frågar så mycket dumt och korkat att jag inte orkat blogga på kvällen när jag kommer hem till fläshiga Högdalen.

Exempel på frågor från ”intelligentian”:  När blir det rea på Andra varvet? När kommer tomten? Vad heter Gud i efternamn? Hur många barn kan en daggmask få? Måste man jobba när man jobbar?

Och så vidare och så vidare. Klart man blir trött.

I övrigt har faktiskt inget hänt. Jo, förresten, det där med att hitta en bojfränd har helt gått i stöpet. Jag kom inte med i Bonde söker fru för de tyckte inte jag var tillräckligt lantlig. Det räckte inte med att det finns tuppar och får här på parkleken ute på Bandängen och som jag bor jättenära. Man måste liksom ha en egen lantgård! Så gick det med det.

Men nu är det vår och då kanske det dyker upp någon snygging utanför korvkioskarna här i Högdalen.

Lav ju!!!!!!!!!!!