Mysig målarstund innan nya livet börjar


Idag sa jag upp mig på allvar från mitt flaschiga social-mediajobb eftersom jag ska börja jobba som konstnär på heltid. Har hört att många målar på halvtid och har ett annat jobb bredvid, men så tänker inte jag göra. Heltid ska det vara. Min chef blev väldigt glad för min skull och för att jag följer min dröm. Som en sista önskan bad hon att få sitt porträtt målat av den Högdalsberömda artisten Lolá Barbár. ♥ Klart man ställer upp!

Hon blev väldigt nöjd med resultatet och det känns tryggt inför framtiden. Gnatt älskade enda bloggläsare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.