Lätta tankefjädrar – Lola fisiolofoserar


Jag tänker mycket nu!

 

Min hjärna har gått på högvarv i flera veckor. Det vill jag symbolisera med ett par vackra fjädrar från ett par utrotningshotade dunkuddar. Man kan faktiskt snacka om att hjärnan fått jobba för pengarna! Att vara konstnär är inte gratis det ska godingarna veta. Så vad har den överhettade hjärnan tänkt på?

Jo, att det är märkligt att det finns så många storfegisar som lägger energi på att försvåra livet för andra istället för att titta på sig själva och förundras över det monster som visas där. Själv tycker jag att jag är rätt snygg som vanligt. Puss min kära enda bloggläsare! ♥

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.