Romsöndag med gutefårKära min enda bloggläsare här kommer ett luvstecken från din döpopulära bloggmästarinna. När jag började arbeta med kollektivtrafikfilmen blev jag så överansträngd av alla människor som ville vara ville vara med o spela sig själva. Som att sitta med fötterna på säten eller äta en kladdig hamburgare bland oss med ralf laurenkläder. Jag fick för många bra uppslag helt enkelt.

Så nu har jag åkt på krita till mitt hem nummer två efter Högdalen: Romolus vinstlott o för övrigt en toppenrestaurang med samma namn (smygreklam).

Den här gången har jag med mitt trebenta gutefår som tröst o resesällskap.

Vi bor i en cell på ett tidigare nunnekloster o här vilar vi upp oss. Knappt att jag orkar skriva puss till dig. Men jag kämpar på som du vet… pusssssdd❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.