Inhopp som löneslav – igen


Min tid som fri konstnär blev kort. Efter två veckor med vin och långfranska var pengarna slut. Som tur var har Essell länge bett mig att göra en uppfostrande och korrigerande film om önskat hyfs och beteende i kollektivtrafiken (chans till en Oscar förmodligen). Nu har jag i alla fall hittat tre manliga exemplar som jag gjort en liten dansant testfilm med. I veckan ska jag börja leta upp typiska kollektivtrafikkvinnor.

Puss älskade enda bloggläsare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.