avsnitetommig-3
Här sitter vi Högdalsfruar och dricker kallt kaffe i mina arvekoppar efter faster Sigrid. Maria (Barbara) är fortfarande sur.

När vi kravlat oss upp från golvet (förra inlägget). Och när Maria (Barbara) slutat lipa efter att Chippen (egentligen mitt gamla får) bitit henne i tån. Då kom så klart de andra fruarna och förstörde stämningen ytterligare.

Jag är till exempel jätteirriterad på Bellis (hon i grön långklänning). Bellis tappar hår hela hela tiden. Och hennes hår är så tråkigt rakt och blankt på något fettliknande vis. Hur hon kan ha det så där långt och grisigt rött förstår jag inte heller. Mitt hår har en mer diskret och mogen ton. Min hatt sitter stadigt fast också, den skulle glida av på Bellis.

Maria (Barbara) var sur avsnittet igenom och Producenten var nöjd. Annars hände det inget annat. Men det blev verkligen ett kanonbra avsnitt. Inte en enda av mina celluiter syntes fast jag satt så där nära kameran. Nu har jag verkligen tömt ut allt som finns att berätta om avsnittet om mig.

avsnittommig-32
Skål för avsnittet om mig (jag kan avslöja att vi hade något mer än kallt kaffe i kopparna:-)) HICK

plansch